Keller Williams Realty Partners, Inc. - Steve Courtney
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 5 440 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (215d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  18813 Skyview, Spring Hill, KS 66083

  Listing Courtesy Of: ReeceNichols - Town Center, 816-591-6277, Shelly Balthazor
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  2200 Owings, Oak Grove, MO 64075

  Listing Courtesy Of: HouseKey Flat Fee Realty, Brian J. Madison
  I ri - 2 402 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (12d)
  4 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  18818 Skyview, Spring Hill, KS 66083

  Listing Courtesy Of: ReeceNichols - Town Center, 816-591-6277, Shelly Balthazor
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  321 Maiden, Lawrence, KS 66044

  Listing Courtesy Of: KW KANSAS CITY METRO, 913-825-7720, Thrive Real Estate KC Team
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  12511 39th, Independence, MO 64055

  Listing Courtesy Of: KC Vintage Realty LLC, 816-896-3484, Brian DeMarea
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  6509 110th, Kansas City, MO 64134

  Listing Courtesy Of: Kedish Realty, Inc., 816-838-2820, Pam Kedish
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  metra katrorë
  1022 9th, Leavenworth, KS 66048

  Listing Courtesy Of: Reilly Real Estate LLC, 913-240-3263, Cynthia Sowle
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  1017 Fairwood, Olathe, KS 66061

  Listing Courtesy Of: ReeceNichols -Johnson County W, 785-826-0376, Judy Mitchell
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  metra katrorë
  1016 Hubach Hill, Raymore, MO 64083

  Listing Courtesy Of: Platinum Realty, 816-522-8900, Karen Goodwin
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  22431 Jefferson, Spring Hill, KS 66083

  Listing Courtesy Of: RE/MAX State Line, 913-660-4990, Melissa Hay
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Steve Courtney
  Numri i licencës: SP00222586
  Courtney Home Team

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bm8cbkfm41e4ch0ms8qg
  Keller Williams Realty Partners, Inc.
  6850 College Blvd. Overland Park, KS 66211
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.